Cum fac un site

Salutare, astazi am sa va arat cum se fac web-siteurile
de care ne tot lovim zi de zi, daca folosim internetul.

Cum se face un site mic si simplu...

 Pentru a creea un site mic si simplu(HTML) puteti folosi un program din seria de programe web de tip WYSIWYG(What You See Is What You Get) mai exact, aceste programe va ajuta sa creeati un site web fara sa aveti cunostinte HTML,CSS,PHP etc.Acum, toata problema sta in complexitatea programului, care de multe ori se dovedeste neeficient (si chiar uneori se poate sa va dea dureri de cap cand vedeti ca pagina s-a facut una cu background-ul sau cu top/bottom-ul paginii), in comparatie cu un site web facut cu codul scris fara folosirea programelor WYSIWYG.
Un astfel de program este Dreamweaver sau Aptana Studio.

...sau sa gasesti unul gata facut in HTML, ori...

Pentru un site web puteti accesa pagina aceasta si va alegeti o tema. In dreapta aveti un preview(imagine) si in stanga link-urile de download si demo.Daca chiar doriti un site web mult mai complex, cu Back-end si Front-end puteti folosi Wordpress, aceasta uimitoare si populara unealta o sa va ajute sa creeati un site web in mai putin de 5 minute, cu o tema(Front-End) si un panou de control(Back-End) foarte complexe.Nu stiti cum sa folositi Wordpress? Click aici si vizionati tutorialul video.


...invata HTML/CSS/PHP

Pentru a creea un site in HTML/PHP puteti invata aceste limbaje pe site-ul w3schools.


Si...asta a fost tutorialul de astazi, ne revedem cat de curand cu alte tutoriale la fel de captivante(sper eu) pentru voi, nu uitati sa-mi lasati comentarii sau trimiteti-mi un e-mail folosind sectiunea contact in legatura cu nelamuriri intalnite in parcurgerea tutorialelor, La revedere!

Comentarii

Postări populare