Cum se face SEO

Salutare! Astazi am sa va explic cum se face o optimizare "ca la carte"
si pentru a beneficia de multe avantaje pe termen indelungat.

Cum sa ne optimizam site-ul din punct de vedere SEO

Bun, sarim peste anumiti pasi, considerand ca deja avem un site sau, daca nu avem inca un site cititi mai multe aici.Deci, incepem cu segmentarea cuvantului SEO; SEO=Search Engine Optimization, adica mai pe intelesul nostru acesta inseamna optimizare pentru motorul de cautare, aceasta optimizare ne ajuta sa ne marim pozitia din SERP=Search Engine Result Position.
Cum se face SEO asta? Pai...avem un domeniu-subdomeniu, sau chiar o platforma de tip gratuita gen Blogger, WordPress si un site, pe acel site avand ceva continut.Primul pas in optimizare este cel de a adauga site-ul in Google, mai precis aici. Ce face acest lucru?Acest add url il folosim pentru a adauga un site nou, si care nu este indexat de Google, mai precis dupa ce adaugam site-ul aici, Google o sa ne indexeze site-ul si o sa apara pe motorul de cautare, dar deseori aceasta metoda se dovedeste a fi ineficienta si mai degraba apelati la un schimb de link care face exact "munca" pe care o face si Google Add URL, aceasta metoda v-o recomand fiind mult mai eficienta si rapida.Al doilea pas consta in adaugarea site-ului in WebMaster, (nu stiti cum se face acest lucru? Cititi aici mai multe.)
care ne ajuta sa administram mai bine unele date ale site-ului si care ne da informatii cu privire la cuvintele cheie pe care promovam cel mai bine sau numarul de pagini indexate si mult mai multe informatii.
Al treilea pas, care, consider eu ca este printre cei mai importanti pasi, SEO On Page, care consta in adaugarea de meta etichete(cititi mai multe aici). Nu cel din urma, vine pasul patru care consta in atragerea de link-uri catre site-ul dumneavoastra, si aici nu ma refer nicidecum la directoare web care nu fac decat sa va urce pentru o perioada limitata de timp in SERP si pe urma veti cadea ca si "galeata in fantana", si nu o sa va placa deloc ce o sa vedeti. De ce se intampla "caderea" aceasta? Pentru ca Google considera link-urile din directoarele web, niste link-uri normale, bune... pana cand Google Penguin isi face aparitia avand rolul de a cobora site-urile care incalca regulamentul Google Webmaster, care interzice acest lucru(directoarele web) sau Google Panda pentru a va reduce Page-Rank-ul site-ului pentru ca site-ul dumneavoastra nu are link-uri de calitate.Pentru o buna promovare si a atrage vizitatori si din partea imaginilor, puteti redenumi imaginile, de exemplu daca aveti un site de filme redenumiti imaginea in numele filmului, imaginea aparand, in functie de calitatea site-ului intr-o anumita pozitie mai rea sau mai buna la Google Imagini.


Si...asta a fost tutorialul de astazi, ne revedem cat de curand cu alte tutoriale la fel de captivante(sper eu) pentru voi, nu uitati sa-mi lasati comentarii sau trimiteti-mi un e-mail folosind sectiunea contact in legatura cu nelamuriri intalnite in parcurgerea tutorialelor, La revedere!

Comentarii

Postări populare