Cum se face un cont de Facebook

Salutare, astazi am sa va arat cum se face un cont de Facebook.



Pasul unu consta in accesarea paginii oficiale de facebook, aceasta este: Facebook.com

Pe pagina principala a site-ului o sa gasiti un formular, acest formular trebuie completat in intregime cu date reale.Dupa completare apasati pe butonul "Inscrie-te".

Urmatorul pas este activarea contului, aceasta activare se face accesand e-mailul folosit, Gmail, Yahoo!Mail sau alt serviciu folosit de voi; acolo veti gasi un link care va cere sa faceti click pe un link pentru activarea contului. Felicitari! Detineti un cont de FaceBook, dar inca nu aveti prieteni, asa ca, la conectare o sa primiti un "avertisment" in care o sa vedeti prietenii sugerati; daca cunoasteti pe cineva puteti sa-l adaugati in lista de prieteni, sau daca nu vreti sa adaugati din lista sugerata, folositi butonul "Sari"; prieteni mai puteti adauga folosind lista de contacte Yahoo, Skype sau alt serviciu folosit.Urmatorul pas o sa va ceara sa introduceti Colegiul, Liceul sau daca sunteti Angajator/angajat.Pasul urmator, si cel final o sa fie cel de a introduce poza de profil, daca n-ai o poza de profil acum, poti sari apasand butonul "Skip/Sari".




Si...acesta a fost tutorialul de astazi, ne revedem cat de curand cu alte tutoriale la fel de captivante(sper eu) pentru voi, nu uitati sa-mi lasati comentarii sau trimiteti-mi un e-mail folosind sectiunea contact in legatura cu nelamuriri intalnite in parcurgerea tutorialelor, La revedere!

Comentarii

Postări populare