Creare blog WordPress

Salutare, astazi am sa va arat cum putem sa cream un blog gratuit pe platforma WordPress
Incepem prin a accesa pagina principala WordPress.com. Poate va intrebati de ce WordPress.com si nu WordPress.org; fiindca WordPress.com este platforma de creeare de bloguri pe cand WordPress.org este pagia principala a platformei care se poate descarca si instala pe un domeniu separat, nu pe subdomeniu.wordpress.com, tot acolo gasiti forumul si resursele care le puteti descarca(teme si pluginuri).Putem trece mai departe acum, dupa accesarea adresei apasam Butonu Get Started. O sa ne trimita pe o pagina unde avem de completat un formular, acel formular trebuie completat dupa cum urmeaza:

E-mail Address: test@domain.com - aici se introduce e-mailul dvs. valid. Pe acest e-mail o sa primiti mai multe date personale despre blog.

Nume utilizator: testnume - acesta poate sa fie un nume de utilizator valid, dar puteti incerca un nume de utilizator cu un grad de securitate mai ridicat folosind diacritice, majuscule, cifre si numere. Cu acest nume de utilizator o sa va puteti conecta la blog pentru a edita/posta/schimba design-ul sau puteti face multe altele.

Parolă: parolamea125 - acest camp trebuie completat cu o parola, securitatea aceste parole o puteti imbunatatii prin adaugarea de caractere speciale, numere sau/si majuscule.Parola o folositi pentru conectarea la blog, aceasta este cheia Numelui de utilizator.

Adresa blogului: blogulmeu.wordpress.com - aici completati adresa url, cum sa arate url-ul. Blogulmeu poate fii inlocuit cu orice doriti dvs.

Dupa completarea tuturor datelor apasam pe butonul Create Blog. O sa va afiseze un mesaj unde scrie ca s-a trimis un e-mail pentru verificarea contului. Verificati e-mailul si apasati butonul Activare blog.
Felicitari! Aveti propriul blog gratuit pe WordPress.


Si...asta a fost tutorialul de astazi, ne revedem cat de curand cu alte tutoriale la fel de captivante(sper eu) pentru voi, nu uitati sa-mi lasati comentarii sau trimiteti-mi un e-mail folosind sectiunea contact in legatura cu nelamuriri intalnite in parcurgerea tutorialelor, La revedere! 

Comentarii

Postări populare