Facebook a implinit 10 ani de existenta

Salutare! Astazi, am sa explic tuturor ce inseamna Facebook si cum a ajuns el unde este acum.




La multi ani, Facebook!

Facebook este o retea de socializare, care s-a infiintat acum 10 ani,4 februarie, 2004.
Reteaua aceasta de socializare a schimbat viata multora, in bine, sau in rau.Populatia Facebook a ajuns la peste 1,23 miliarde de utilizator, aproape cat populatia Indiei.Facebook a fost infiintat de Mark Zuckerberg la universitatea Harvard si dorea sa fie o metoda de comunicare intre studentii aflati in universitate, dar, a ajuns sa aiba un succes impresionant.

Se gandea oare Mark ca la 10 ani de la deschidere va avea 8.000 de miliarde de mesaje publicate, 400 de miliarde de poze si o cifra de afaceri impresionanta de 8 miliarde de dolari? Ei bine, nu s-a gandit.El a conceput reteaua de socializare intr-un mediu izolat, intr-o noapte in care era beat, cel putin asa spun sursele.

Inca un factor important care a ajutat Facebook sa creasca este aparitia smartphone-urilor.In anul 2013 veniturile publicitatii prin intermediul telefoanelor au ajuns la 1,25 miliarde de dolari, ceea ce reprezinta 53% din totalul veniturilor.

Succes la share si like.



Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere!

Comentarii

Postări populare