Google a cumparat DeepMind

Salutare! Astazi o sa vorbim despre Google si achizitia uriasa facuta in Europa.



Google a cumparat o companie din Marea Britanie cu 300 de milioane de lire sterline.Compania DeepMind a fost noua achizitie a Google.DeepMind se ocupa cu activitati de cercetare a inteligentei artificiale.

DeepMind a fost sustinuta financiar de fondurile controlate de Peter Thiel, cofondatorul PayPal si Li Ka-shing.
DeepMind a creat recent un computer care poate invata functii noi, fara ca un operator uman sa-i scrie codul.Google s-a miscat repede, avand dorinta de a achizitiona compania inaintea Facebook.
Alte compani mari precum IBM au facut investitii de peste 1 miliard de dolari pentru proiectul Watson, un supercomputer foarte inteligent.DeepMind a mai anuntat inainte de a vinde compania ca se axeaza mai mult pe jocurile video, comertul electronic si simulatoare.
Aceasta achizitie este ultima, dupa ce Google a achizitionat si compania Nest Labs, in ianuarie, pentru suma de 3.2 miliarde de dolari.Compania Nest Labs se ocupa cu producerea de termostate si detectoare de fum anti-incendii pentru locuinte.

Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere!

Comentarii

Postări populare