Google vrea sa implementeze noul sistem Ultrasonic Password

Salutare! Astazi o sa vorbim despre noul sistem Ultrasonic Password.




Google vrea sa implementeze noul sistem Ultrasonic Password.

Ce este Ultrasonic Password?

Ultrasonic Password este un sistem care ne ajuta sa ne conectam fara sa mai folosim parola complicata care este prea STRONG pentru a o putea tine minte.

Cum functioneaza Ultrasonic Password?

Aplicatia Ultrasonic Password trebuie instalata pe telefonul mobil.Cand doresti sa te conectezi pe un cont care dispune de aceasta tehnologie, apropii telefonul de calculator sau laptop si acesta o sa emita niste sunete criptate, care, la randul lor, ele trebuie sa corespunda cu sunetele din cont.

Cine sunt creatorii acestei aplicatii?

La baza crearii aplicatiei sta compania SlickLogin, care va pune la dispozitie aplicatia "la cheie", iar Google se pare ca o doreste...mult.

Aud si eu sunetele emise de telefon?

Nu, sunetele nu sunt auzite de urechea umana.

Conturile o sa fie mai sigure?

Da, conturile vor fii mai sigure, deoarece secretul aplicatiei sta in criptarea datelor.Cu cat criptarea va fii mai buna, cu atat parola va fii mai puternica, deci contul o sa fie puternic protejat.

Promitator sistemul, dar oare o sa fie 100% sigur impotriva hackerilor?

Nu, sistemul, indiferent cat de bun va fii, intotdeauna cineva o sa-l sparga.E o vorba la noi: "Nu exista lacat pentru hoti".

Deci, alogirtmul de criptare trebuie schimbat periodic, deci, asteptati-va ca aplicatia sa nu fie gratis, deoarece creatorii o sa faca update-uri.


Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere!

Comentarii

Postări populare