Un joc care compromite siguranta smartphone-urilor

 Salutare! Astazi o sa vorbim despre jocul Flappy Bird.

Multe magazine de aplicatii au fost umplute cu jocul Flappy Bird, un joc care iti ofera o multime de nervi, dar de care multi nu s-au despartit.

In aceste zile, cateva jocuri care au acelasi nume ca si Flappy Bird au fost adaugate in magazinele de aplicatii pentru smartphone-uri, ele continand o multe de virusi.Aplicatiile sunt intalnite cel mai des in Vietnam si Rusia, iar ele te incurajaza sa trimiti SMS-uri, in diferite scopuri, care iti fac cost suplimentar pe abonament, ei castigand de pe urma ta, dar la sfarsitul lunii tu te trezesti cu o factura mare, care n-o poti justifica.Aplicatiile care fura datele sunt facute dupa jocul Flappy Bird, jocul care a fost dezvoltat de Nguyen Ha Dong, acesta anuntand ca-l retrage de pe piata, deoarece multi si-au spart telefoanele inteligente din cauza nervilor generati de joc.

Nguyen a retras jocul, dupa ce, el a declarat ca oamenii au devenit prea dependenti de el, el renuntand la un castig de $50.000 pe zi de pe urma publicitatii.
Dupa retragerea jocului, numeroase persoane si-au pus telefoanele cu jocul Flappy Bird la vanzare la un pret mult mai ridicat decat valoarea reala a telefoanelor, din cauza ca jocul o sa fie considerat ceva de colectie.




Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere!

Comentarii

Postări populare