Esti utilizator Pinterest? Afla ca de acum poti accesa si versiunea in limba romana.

 Salutare! Astazi am sa va vorbesc de Pinterest si noul update.Cu noul update facut de echipa Pinterest si romanii pot viziualiza continutul in limba romana.

 Pinterest Romania are deja o comunitate activa in cele mai populare categorii ale website-ului, incluzand moda, calatorii, artizanat, mancare si decoratiuni pentru casa. Procesul actual de localizare este un prim pas pe care il facem pentru ca pinnerii (utilizatorii Pinterest) sa-si poata descoperi interesele si hobby-urile intr-un mod cu totul nou.”

“Suntem incantati sa ajutam fanii Pinterest sa exploreze in limba romana lucrurile care ii pasioneaza,a adaugat Matt Crystal, director la departamentul international, Pinterest.

Pentru cei ce nu stiu, Pinterest este o "lume virtuala" unde oamenii isi po t creea liste de dorinte si sa urmareasca oamenii cu aceleasi interese.Pe Pinterest mai poti sa-ti planifici decorarea casei, sa cauti locuri noi de vizitat si sa descoperi retete culinare noi.Pinterest este o a doua lume, doar ca este virtuala.

Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere!  

Comentarii

Postări populare