Facebook schimba tactica.Afla aici ce schimbare s-ar putea produce la Facebook

Salutare! Astazi o sa discutam despre schimbarea pe care vor s-o faca cei de la Facebook.Reprezentatii Facebook au luat in calcul posibilitatea de a putea folosi Facebook si copii cu varste sub 13 ani, intrucat in acest moment nu este permis sa folosesti Facebook-ul daca ai sub 13 ani.

Reprezentatii vor ca parintii sa-i supravegheze atata timp cat copii lor stau pe reteaua de socializare.

In prezent, Facebook spune ca peste 7.5 milioane de utilizatori au varsta sub 13 ani, dar in crearea contului spun ca au o varsta mai mare, pentru a-si putea face contul.Aceasta idee este veche, cam de doi ani, cand au mai avut o tentativa de acest gen, dar s-au oprit.Potrivit planului Facebook, copii pot intra pe cont doar atunci cand parintii le vor da acordul, inainte de acestea copilul fiind nevoit sa-si treaca parintii la rude iar pe urma va fii verificat daca este adevarat.Dupa ce copilul isi adauga parintii la rude, parintii copiilor pot monitoriza si limita activitatea acestuia.


Si...aceasta a fost stirea de azi. Sper ca va placut, ne revedem data viitoare cu un nou tutorial sau stire captivanta...sper eu.
La revedere! 

Comentarii

Postări populare